Férj és férj

Szerintem az új Adam Sandler film ötletét a South Parkból lopták. Méghozzá abból a részből, amelyikben Cartman robotnak öltözik, hogy átverje Butterst, ám a hollywoodi producerek elkapják, és arra kényszerítik, hogy filmötletekkel rukkoljon elő. Erre Cartman felsorol egy rakat filmötletet Adam Sandlerrel a főszerepben. A Férj és férj is hasonlóképpen jöhetett létre: mi nem volt még Adam Sandler? Hát meleg nem volt még. Meg is van a történet, majd beteszünk pár buzis poént, Sandler meg bajba kerül, de azért a végén megoldódik minden, mindenki örülni fog.

Sandlerhez pedig a köret a Randiguruból ismert dagadt pacák, Ving Rhames, Dan Aykroyd, Jessica Biel, Steve Buscemi. A poénok kiszámíthatóak, de azért el lehet rajtuk szórakozni. A Távkapcshoz hasonlóan a Férj és Férjnek is igazából az eleje vicces, a film második fele a tanulságról szól. Most lehet mondani, hogy mennyire eröltetett ez a tanulság, és hogy milyen bénán van bemutatva, és egyébként is a buzik nem emberek, dögöljön meg mind. Az előző mondat első fele igaz, de nem lehet tagadni, hogy van értelme, mert lefogadom, hogy egy hétköznapi ember egy Férj és férj után kevésbé fogja utálni a melegeket, mintha azok kivonulnának az utcára parádézni.

Visszatérve, egy délutáni tévézéshez tökéletes az új Adam Sandler film. Ne számítsunk akkora poénokra, mint az 50 első randiban, de egyszer tökéletesen megfelelő. Részemről 5/10, mint a legtöbb Sandler film. A tovább után egy kép Jessicáról.

Ha tetszett a kritika és szereted a filmeket, feltétlen kövesd be Totál Plán nevű filmes YouTube csatornámat!

Ha pedig napi filmes érdekességre vágysz, Instagramon is megtalálsz!

Címkék: kritika, jócsaj, 5/10, 00s