Kommentelési szabályok

comment-button-on-keyboard.jpg

A Kalózblog az én kis szemétdombom, ahova olyan filmes dolgokat dobálok, amik érdekesek vagy fontosak számomra.

Az olvasók véleménye alapesetben nem tartozik a fenti tartalmak közé, azonban nem szeretném teljesen elvetni a kommentelést, hiszen ha akad egy-egy hozzászólás (és a tapasztalat szerint akad), ami elgondolkodtat, vagy új nézőpontot nyújt, akkor már megéri fenntartani az olvasóknak ezt a gyors és közvetlen lehetőséget az interakcióra.

A blogon megjelenő tartalmak többségéhez bárki szabadon hozzászólhat, ehhez csupán a lenti szabályzatot kell betartani. A szabályzat megszegése moderálást, esetenként kitiltást von maga után. Ha úgy adódik, élni is fogok ezekkel az eszközökkel, mivel se időm, se kedvem nincs trollokkal és elvakult, személyeskedő idiótákkal foglalkozni. Ha nehezedre esik ezt felfogni, akkor mondd el a véleményed kb. bárhol máshol a neten! Köszönöm a megértést!

Személyeskedés:
Mások szidása, személyiségi jogainak megsértése, céltalan káromkodás, durva hangvétel és az erre való oktalan reagálás nem megengedett. Moderálás, esetenként időszakos kitiltás jár érte.

Gyűlöletkeltés:
Rasszista, szexista, kirekesztő hozzászólókat azonnal kitiltom. Elmondhatatlanul nincs kedvem velük foglalkozni.

Történelmi események relativizálása:
Ez a pont elsősorban a 20. századra, azon belül is a második világháborúra és a Holokausztra vonatkozik. Ez a korszak a történészek által eléggé pontosan feltérképezett, így semmi szükség az áltudományos, eltitkolt összeesküvések felemlegetésére, és a háborús események relativizálására. Ha mégis elnyomhatatlan vágyat érzel erre, akkor repül a bann.

Chemtrail, oltásellenesség, tudjukkik:
No comment. Szó szerint.

Helyesírási hibák, félregépelések jelzése:
Ez egy blog, méghozzá a neten, és én nem vagyok korrektor. Bár törekszem figyelni a bejegyzésekre, biztosan elkerüli majd néhány hiba a figyelmemet. Ha megérted a szöveget a tévesztések és/vagy elírások ellenére is (márpedig meg fogod), akkor ne fáradj az okoskodó kommenttel! A helyesírás amúgy is egy túlértékelt dolog. Tárgyi tévedések jelzésére természetesen nem vonatkozik a moderálás.

Spam:
Kéretlen tartalom, kamu linkek stb. küldése kitiltást von maga után.

Miért kell már megint erről írni? Nem unod még a témát? Bezzeg régen! Ezért tart itt ez az ország!
Ehhez hasonló egysoros hozzászólásokat moderálom, a hozzászólókat megítélésem szerint kitiltom.

Köszönöm, hogy végigolvastad a szabályzatot, további jó keresgélést a blogon! És ne feledd, ha nem találnád a pár perce írt kommentedet, az nem a véletlen műve!