Új filmes Youtube csatorna a fedélzeten!

youtube_hatter_final.jpg

Hallgatva a modern idők szavára, elindítottam filmes Youtube csatornámat, amelyet Totál Plán névre kereszteltem. A név egy kamerabeállításra utal, amikor a helyszín és a szereplők teljes egészében látszanak. Átvitt értelemben nekem is az a célom a csatornával, hogy teljes képet adjak a nézők számára filmekről, filmes témákról. 

Hetente felkerül egy új általam vágott előzetes vagy filmes érdekesség, esetleg egy témába vágó toplista, illetve hosszabb, kifejtős videóesszé. Utóbbiaknál a narrációért is én felelek, amin még bőven van mit csiszolni, de hát ti is tudjátok, hogyan lehet bekerülni a Zeneakadémiára... gyakorlással.

Hosszabb távon egyértelműen a videóesszék irányába szeretnék elmenni, hiszen filmes témában ezidáig nem létezett magyar nyelvű esszécsatorna. 

A fentieket kiegészítendő filmes érdekességekről, fun factekről, kulisszatitkokról posztolok új Instagram csatornámon, amelyet minden filmrajongónak érdemes követnie!

A blogról sem szeretnék megfeledkezni: heti két bejegyzést tervezek, amelyek közül az egyik élménybeszámoló lesz egy friss mozipremierről, a másik pedig a Totál Plán csatorna aktuális videóját egészíti ki néhány információval.

Ha szereted a filmeket, kövesd mind a három platformot! Nem bánod meg, ígérem.